لطفا به این نوشته امتیاز دهید!
[کل: 2 میانگین: 5]

مقدمه

شاید شما هم در دسته کسانی باشید که به دنبال طراحی نمای ساختمان اداری می گردید. یا می خواهید اطلاعات جامعی را در خصوص طراحی نمای ساختمان اداری کسب کنید و نیز شاید هم به دنبال طراحان نمای ساختمان اداری می گردید که دارای سابقه و تجربه بالا باشد. اگر به دنبال این موضوعات هستید توصیه می شود تا انتهای این مطلب با مجموعه دژار همراه باشید تا با اهمیت نمای ساختمان ادارای، ویژگی ها، مصالح و نکاتی طلایی که لازم است در خصوص این موضوع بدانید اطلاعات کاملی در اختیارتان قرار بگیرد.


اهمیت طراحی نمای ساختمان اداریاهمیت طراحی نمای ساختمان اداری

نمای ساختمان ها بسیار با اهمیت می باشد چرا که نشان دهنده مقام و منزلت و شان و جایگاه صاحبان ملک و کسب و کار ها می باشد. در گذشته فضای داخلی و نمای ساختمان ها مخصوصا ساختمان های اداری اهمیتی نداشت ولی اکنون نه تنها فضای داخلی بلکه نمای ساختمان های اداری نیز بسیار با اهمیت شده است. زیرا مشتریان با توجه به فضا و چیزی که مشاهده می کنند کسب و کار ها را مورد قضاوت قرار می دهند. بنابراین علاوه بر مکان و محله ای که ساختمان اداری در آن قرار می گیرد نمای آن نیز بسیار حائز اهمیت می باشد. همه این عوامل در کنار یکدیگر باعث می شوند که طراحی نمای ساختمان اداری بشدت مورد توجه قرار بگیرد. زیرا علاوه بر مشتریان خود کارمندان مجموعه نیز نسبت زمانی که با ساختمان های اداری شیک و با کلاس و کاربردی مواجه می شوند حس برتری و اعتماد به نفس و به طور کلی حسی مطلوب و قابل ستایش تجربه می کنند.

با طراحی و باز سازی نمای ساختمان بیشتر آشنا شوید


طراحی نمای ساختمان اداری چه ویژگی هایی باید داشته باشد؟طراحی نمای ساختمان اداری چه ویژگی هایی باید داشته باشد؟

حال که با اهمیت طراحی نمای ساختمان اداری آشنا شدید بهتر است به سراغ ویژگی های طراحی نمای ساختمان اداری برویم تا هر چه سریع تر موضوع را بررسی نماییم.

  • امروزه تناسب و هماهنگی حرف اول در طراحی نمای ساختمان می زند. بنابراین باید آن قدر خلاقیت و ایده های ناب در طراحی نمای ساختمان وجود داشته باشد تا هماهنگی بین فضای داخلی و بیرونی آن فراهم شود.
  • دومین نکته در طراحی نمای ساختمان توجه به نوع کاربری ساختمان و نوع مشاغل موجود در آن می باشد. و می بایست این تناسب و هماهنگی نیز در طراحی نمای ساختمان های اداری نیز رعایت گردد. برخی از ارگان ها و اداره ها از رنگ ها و متریال مخصوص در نما استفاده می کنند مانند اداره گاز که از آجر های نارنجی رنگ استفاده می کنند یا مثلا کسب و کار های امروزی و نوین مانند استارتاپ ها نمای های مدرن را بر می گزینند و نیز کسب و کار های سنتی و امثالهم نماهای کلاسیک را انتخاب می کنند. بنابراین این موضوع نیز باید مورد توجه قرار بگیرد.

به طور کلی در خصوص ویژگی هایی که طراحی نمای ساختمان اداری باید داشته باشد. می بایست گفت: نما نشان دهنده هویت ساختمان می باشد. و زمانی هویت یک ساختمان توسط نما نشان داده می شود که هماهنگی و تناسبی بین رویکرد و کاربرد سازمان با نمای ساختمان وجود داشته باشد.


 نکات طلایی در طراحی نمای ساختمان اداری نکات طلایی در طراحی نمای ساختمان اداری

همه ما به خوبی می دانیم که در هر کاری نکاتی نهفته است که توجه به آن ها و رعایت آن ها نظام بخش و نتیجه بخش کار ما خواهد بود. حال در بحث طراحی نمای ساختمان اداری نیز یک سری نکات طلایی نهفته است و زمانی که یک طراح این نکات را در نظر بگیرد و نسبت به آن ها توجه کافی داشته باشد مطمئنا نتیجه کار به شدت مورد پسند واقع خواهد شد. حال شاید سوال شود بعد از این همه آسمان ریسمان بافتن این نکات چه هستند؟ در ادامه آن ها را شرح داده ایم.

  • اولین نکته طلایی، توجه به سلیقه می باشد. روحیات و سلیقه ها در افراد متفاوت می باشد. بنابراین می بایست نما متناسب با روحیه مشتریان طراحی شود. هنر طراح نیز اینجا نشان داده می شود که بتواند از میان ایده های محدودی که ذهن مشتری را درگیر کرده است و همچنین با توجه به نوع کاربری و نیاز مالک بهترین و خلاق ترین طرح را ارائه کند.
  • دومین نکته، توجه به معماری محله و منطقه می باشد. هماهنگی همان طور که در بطن کار طراحی نما باید وجود داشته باشد در تناسب آن به محیط و اقلیم منطقه و همچنین سبک و نوع معماری منطقه نیز باید وجود داشته باشد. در صورت ایجاد تفاوت های زیاد در طراحی ساختمان اداری با محیط اطراف آن نه تنها باعث به هم ریختن ترکیب معماری منطقه خواهد شد بلکه در دراز مدت چهره شهر را نیز زشت خواهد کرد.
  • سومین نکته، توجه به فرهنگ منطقه ای و فرا منطقه ای می باشد. در طراحی نما نه تنها باید فرهنگ های بومی محلی همان شهر را در نظر گرفت بلکه حتی فرهنگ کلی استان و کشور نیز می بایست مد نظر قرار بگیرد. برخی از عناصر تشکیل دهنده نما المان ها می باشند که در صورت مغایرت آن ها با فرهنگ منطقه ای می تواند حس ناخوشایندی را در کارمندان و ارباب رجوعان ایجاد کند.
  • خلاقیت نیز نکته طلایی دیگری که هر طراح خوب آن را دارد. برهم ریختن ظاهر نما های تخت مخصوصا در شهر های پر تراکم نه تنها باعث زیبایی در نما می شود بلکه حس خوشایندی را نیز هنگام مشاهده برای ببینده ایجاد می کند و این یک مدل از خلاقیت هر طراح است.

طراحی و باز سازی نما ویلا مدرن


چه مصالحی مناسب طراحی نمای ساختمان اداری است؟چه مصالحی مناسب طراحی نمای ساختمان اداری است؟

پر مصرف ترین مصالح و متریالی در طراحی نمای ساختمان های اداری که در ایران وجود دارد نمای فلزی، سنگی و شیشه ای گاهی به صورت مجزا و گاهی نیز به صورت ترکیبی می باشد.

پر استفاده ترین مصالح در ساختمان های اداری مخصوص کسب و کار های نوین مانند استارتاپ ها و هلدینگ ها، نما های شیشه ای می باشد. شیشه های مخصوص این نوع نما در روز جلوه ای آینه ای به ساختمان بخشیده و در شب نیز بسیار مناسب نورپردازی می باشد.

متریال سنگی بسیار مناسب طراحی نما برای کسب و کار های با ابهت و سنتی مانند می باشد مانند ساختمان های کانون وکلا و وزارت خانه ها و…. مصالح سنگی که بیشتر در سبک کلاسیک نما بسیار پر کاربرد هستند که نمایی با شکوه و ابهت خاصی را ایجاد می کنند و معمولا از سنگ های تراورتن، کوارتز و مرمر بیشتر استفاده می شود. از ترکیب زیبای نمای سنگ و شیشه هم که نمی شود تعریف کرد و علاوه بر ابهت بنا جلوه های ویژه و نوین بودن ساختمان را نیز نشان می دهد.

نمای فلزی برای ساختمان های اداری، از مقاوم ترین نوع نما ها می باشد و همچنین این نوع نما امروزه بسیار رواج یافته است. هرچند نسبت به شیشه هزینه سنگین تری برای نما متحمل صاحب ملک می شود ولی عمر بسیار طولانی تری دارد.

نورپردازی نیز از متریال زیبا سازی طراحی نمای ساختمان های اداری شمرده می شود و در زمره مصالح اصلی قرار نمی گیرد. وجود نورپردازی های ملایم جلوه ای با شکوه و هنرمندانه به بنا می بخشد.


در نهایت

مجموعه دژار از بزرگ ترین و مجرب ترین تریم های طراحی معماری در ایران سعی کرده است تا در این مقاله تمامی آن چه را که می بایست در خصوص طراحی نمای ساختمان اداری بدانید را برایتان شرح دهد. امید است این مطلب مناسب شما باشد. همچنین اگر به دنبال تیمی مجرب، خلاق و با ایده های جهت طراحی نمای ساختمان اداری می گردید بهتر است ابتدا با مشاورین مجموعه به صورت رایگان تماس گرفته و در نهایت تصمیم گیری کنید.

لطفا به این نوشته امتیاز دهید!
[کل: 2 میانگین: 5]